Monday 22 September 2008

Tips

Man ska inte somna i solstolen vid poolen även om det är mulet! Trust me!!! Framförallt om man inte har smörjt sig med solkräm. Är så solbränd i knävecken så att jag knappt kan sitta på en stol.

Ny vecka med nya utmaningar. Träffa mer nya ansikten i bolaget som man knappt känner igen 4h senare. Jag tycker att de flesta liknar varandra. Så var det ju även i Hong Kong. Det är något med asiater. Vi har en hel del svenskar som flyger in under veckorna. Mer än vad jag trodde från början.

Har två chaffisar som är otroligt hjälpsamma. Fixar grejer, visar en runt, tipsar om olika ställen och hjälper till att pruta. Köpte en mycket enkel utegrupp som är gjord i bambu. Måste ha något att sitta på när man äter frukost på terassen. Arul lyckades pruta ner fyra fåtöljer och två minibord/fotpall från Rs4500 till Rs1500 (ca 220Kr). Men allt här är ju business. Arul förväntar sig en del av vad han lyckades pruta ner. Så man sticker till dem ca Rs100- Rs300 (15-30kr) per gång beroende på vad de har hjälp till med. En snitt lön för chafförer är ca 1500kr/månad. Köpte här om dagen 800gr oxfile för 20kr.

Lev väl - nu är det tills kojs.

No comments:

Punka

45 Kr kostade att laga. Ny slang och 3 killar vad det som krävdes... Man känner sig helt hjälplös i början men bara man hittar rätt ställe s...