Monday 22 September 2008

Var är vi?

Det slog mig att alla kanske inte vet var i världen vi befinner oss. Jo Indien men var i Indien?

Klicka på bilderna så ser ni bla avstånd till olika städer runt Bangalore samt lite mer info om vad som finns runt om oss.

Det tar 3h Sthlm - Frankfurt och sedan får man räkna med ca 8-9h från frankfurt till Bangalore.

Resa med SAS/Lufthansa kostar ca 9000kr som billigast. Man kan komma ner till 6500kr med andra bolag men då blir det fler mellan landningar.



Övergripande Bangalorekarta från Google Maps.

Man kan se den gamla flygplatsen bredvid kontoret men nu mera så ligger den nya flygplatsen nor om centrum. Skönt för oss för nu flyger inte flyget över där vi bor samt kontoret.

Nu använder endast av militären flygplatsen..............



Här ser ni (trots taskig kvalitet) Palm Meadows där vi bor.

Att bo bra där man kan ladda sina batterier och bara komma ifrån behövs. För det är lite kaos runt om en hela dagarna oavsett om man jobbar eller "bara" ska shoppa.

Bo bra och se till att ha en bra skola för ungarna är PRIO 1.

Det är 50% Indier som bor på området resten är andra utlänningar som har liknade kontrakt som vi har. USA, England, Finland, Australien, Tyskland, Sverieg, Holland, Belgien etc....... Dvs det finns ett socialt nätverk från start så man slipper jaga detta.

No comments:

Punka

45 Kr kostade att laga. Ny slang och 3 killar vad det som krävdes... Man känner sig helt hjälplös i början men bara man hittar rätt ställe s...