Sunday 15 November 2009

100-års fest

Igår firade vi Lena, Matilda och Niklas som fyllde 40 respektive 30 och 30. Det var ett jättetrevligt kalas med massor av god mat. Sedan blev det sedvanlig dans och det är nu dagen efter jag blir påminnd om att jag inte är 20 längre. Det värker i rygg och krampar i vaden som hästskrället trampade mig på men vad gör väl det. I går var jag på topp.

Lite fler bilder från Johanna och Lorenzo HÄR

1 comment:

Anonymous said...

Verkar vara en del kul partys där ni bor. Hoppas ni orkar några till när vi kommer ned. Det börjar närma sig nu. jag ser verkligen fram emot att få träffa er. När jag ser bilder på barnen längtar jag efter att få krama dom.
Den Indiska byråkratin verkar ha spritt sig till den indiska ambassaden i Stockholm. Jag läste på deras hemsida att handläggningstiden för att få visum var ca 15 dagar, i sämsta fall under högsäsong en månad. Jag skickade därför in våra ansökningshandlingar (med osannolika krav på detaljinformation förresten) i god tid , ca tre månader i förväg eftersom jag skulle resa till Berlin i november. Efter två månader ringde jag och kollade vad som hänt eftersom jag inte fått tillbaka passen. Jag fick då till svar att dom låg i decemberlådan och inte behandlas förrän i början av december. Jag frågade om proceduren inte kunde påskyndas eftesom jag skulle ut på en annan resa. Nej, det gick inte blev svaret. Efter flera samtal och mejlkontakter fick jag någon på firman att efter mycket protesterande plocka ut mina handlingar ur kön och sända tillbaka dem. Jag anmärkte då att när ni ändå tar fram passen kunde ni inte tänka er att stämpla i visumet på en gång. Nej, det går inte därför att de tillhör decemberlådan var det svar jag fick. Jag får nu göra om hela processen. Kul va.
Vi ses snart
Pappa

Punka

45 Kr kostade att laga. Ny slang och 3 killar vad det som krävdes... Man känner sig helt hjälplös i början men bara man hittar rätt ställe s...