Thursday 5 February 2009

Idrottsdag på TISB



Förra torsdagen var det idrottsdag på Isacs skola. Alla föräldrar var där för att heja på sina barn och det var ett jättetrevligt arrangemang. Massor av roliga lekar och tävlingar. Det hela inleddes med att barnen stod uppradade och dansade fågeldansen och Honky Tonky med färglada t-shirts och matchande band. Sedan var det den stora hinderbanan där ungarna sprang över bollar och mellan koner, kröp under nät och hinder. Isac sprang för allt hand var värd och vann med stor marginal. Ni skulle ha sett så stolt han var.

I grenen pärlträdning gick det inte lika bra men han var glad ändå. Den gulligaste grenen var den där pojkarna hade grodmask och flickorna prinsesskronor. Pojkarna fick stå brevid varandra på led och på given signal springa fram till tjejerna och pussa dem. Då tog prinsessan fram en krona och grodan förvandlades till prins. Sedan rusade paren i mål hand i hand. Det hela var så gulligt att inte ett öga var torrt. Efter en trevlig förmiddag med massor av grenar avslutades eventet med dragkamp för föräldrarna och vinnande laget bjöd alla barn på chokladtårta.

Liknande sportarrangemang har jag aldrig sett i Sverige men o andra sidan har vi inte 10 idrottslärare på varje skola.

No comments:

Punka

45 Kr kostade att laga. Ny slang och 3 killar vad det som krävdes... Man känner sig helt hjälplös i början men bara man hittar rätt ställe s...