Sunday 19 April 2009

Släktbesök i Bangalore


Fredrik, Nina, Felix och Max kom på besök lördagen den 3 April (ja jag vet att det var ett tag sedan). Lördagen var lugn och städat - ligga vid poolen på klubbhuset (Fredda var RELAXED) för att sedan ta en trip till LEELA :-)




Vi gjorde en liten trip till Kerala, Södra Indien på 3 dagar. Tisdag morgon kl 05:20 kom vi till flygplatsen och då säger de i incheckningen att vårt flyg går 19:30 på kvällen......!!!!! Kingfisher kan inte ha många rätt. På vår biljett stod det flight numret för kvällsflyget men klockslaget visade 06:20. Efter 30 min fick vi våra boardingkort. Puh äntligen på väg. Lika bra att kolla hemresan när vi landar i Trivandrum tänkte jag. Mycket riktigt så var vi bokade på morgonflyget på torsdagen och inte på kärran som skulle gå kl 17:00. Vi fick förslag på att åka 19:30 vilket vi tyckte var Ok. Men efter 20 min sa de att flyget kl 19:30 var inställt pga stängd landingsbana?!?!?!?! Ibland undrar man vad de har mellan öronen. nu återstod flyget 15:15 eller 21:30. Vi valde 21:30 - efter ytterligare 45 min fick vi våra nya biljetter. Tjejen i Kingfisher kassan var inte den snabbaste person jag sett. (Dessutom fick jag veta att vårt orginal flyg kl 17:00 aldrig fanns med i deras flght schedule - trots att jag hade en biljett där det stod 17:00).

Det blev mycket bad, sol och elefanter. Det var äckligt varmt. Svettades 24h varje dag.


Efter vårt besök i Kerala tog vi en endagsresa till Mysore. Där fick vi se en massa grejer som inte ens vi hade sett. På återresan på kvällen höll Kumar (Claes chaffis) på att krocka med "killbilen" (Feke, Johan, Felix och Jacob) det var inte många millimeter frå en rejäl smäll i 90km/h. Så kan det gå när man försöker köra om i innerfil. Tur är att Claes hade sagt till Kumar att byta däck så vi hade splitter nya vilket var nog tur. Resten av resan gick mycket lungnare. Kumar var nog lite shockad.
En vecka på jobbet - planera för kundbesök nästa vecka. I helgen som gick nu så sofftade vi vid poolen och umgicks med våra svenska vänner som bor här. Träffade ytterligare en svensk tjej som jobbar på IBM som flyttade till Palm Meadows igår. SWEDEN POWER i Palm Meadows - nu är vi 22 Svenskar som bor på området.

3 comments:

Anonymous said...

Vi hade en otrolig tid i Indien tyvärr flög tiden bara iväg. Nu gäller det bara att börja spara så att vi kan komma tillbaka till ert varma land.
Puss
Olinarna

Anna Tahvanainen said...

Åhh vilka härliga bilder! Vilken upplevelse det måste ha varit för Felix o Max att få se allt detta! Vilken mäktig natur! Ni verkar ha haft det riktigt bra!!

Anonymous said...

Mycket trevligt att läsa om era äventyr. Asien är inte alltid bara glamour och spänning - litet knöl hör till. Vi ser fram emot flera trevliga rapporter. Fantastiskt med bildspel direkt, i varje fall för pensionärer som inte hajar det nya!!
Kram
Farmor och farfar

Punka

45 Kr kostade att laga. Ny slang och 3 killar vad det som krävdes... Man känner sig helt hjälplös i början men bara man hittar rätt ställe s...