Monday 15 December 2008

Leela Palace

I går var vi ännu en gång på det fantastiska Leela Palace för brunch. Säkerheten runt Leela har stärkts sedan bomdåden i Mumbai. Förut kunde man åka bilen ända fram till entrén och de kollade bara efter bomber under bilen med speglar. Nu var vi tvugna att kliva ur bilen medan vakter gick igenom den noggrant fick vi gå igenom metalldetektorer och handväskorna letades igenom. När vi väl passerat kontrollen var alla entrér utom en låst.

Väl inne var allt som vanligt. Vi hade turen att få ett bord i trädgården denna gång och efter 4 timmars konstant ätande och drickande av alla godsaker ni bara kan tänka er rullade vi ut från restaurangen. Med oss denna gång var några nyfunna vänner från Sverige, Matilda och Claes med deras 2 barn Moa och Oliver och 3 gäster från Sverige. Matilda och Claes bor i ett område som ligger ca 10 minuter från Palm Meadows men de var lite nyfikna på vårt område och följde med oss hem efter brunchen. Det visade sig att vårt område har betydligt högre servicenivå än deras. De saknar tex affärer och restaurangen är lite torftig och får inte servera alkohol. Deras Pool och lekpark är också betydligt mindre än hos oss. Nu kanske det blir ännu en svensk familj i Palm Meadows!

Lite lagom glada i hatten fortsatte vi festen på vår altan och strax efter 9 insåg vi att det faktiskt var måndag nästa dag och ungarna behövde komma i säng. Lite småtrött idag men det priset betalar jag gärna för en härlig lyxdag i Indien.

No comments:

Punka

45 Kr kostade att laga. Ny slang och 3 killar vad det som krävdes... Man känner sig helt hjälplös i början men bara man hittar rätt ställe s...