Tuesday 2 December 2008

Ännu en helg är över

Ja vi började med att gå på krogen i fredags. BBQ nation. Fria drinkar innan kl 19:30 gissa när vi kom???? Nä vi trillade faktiskt in 19:29 så det blev bara en STOR whiskey och Mia tog lite vin. Det var otroligt gott. Buffén kostar 80kr för vuxna (40kr för barn) och då får man äta till det rinner grillade räkor och lammkött ur öronen.

På lördagen åkte vi till st:Marks Cathedral där OWC (Oversea Women Club) annordande en jul marknad. Där kunde man rida på en kamel - en favorit hos Isac. Lite julhandel blev det - läs Mia handlade jag kollade på elektronik. Men hemma i huset är det inte så mycket julstämmning. Grejerna kommer troligtvis efter nyår - även om de säger att vi borde ha det den 18:e dec. Man har ju hört det förrut - "Next week Sir............." , "Soon Sir.........." etc.

Söndagen gick vi på en kineskrog - Gingseng. Vilken mat. Här är det 3x dyrare än BBQ nation men det kan det vara värt. Sushi bricka, Dim sum bricka, nudlar och massa annat gott. Tur att de tfinns ris för det slinker alltid ner hos Isac. Jacob och Linnéa provar sig fram och upptäcker faktiskt nya gerjer varje vecka.

Sticker till Bangkok över julen och hälsar på Gun & Mille. Där är de tju också lugnt och stilla. Man är mitt uppe i där det händer just nu. Mumbai och galenskaperna där samt kaoset i Bangkok. Ja vi får väl se hur det går då samt vad som händer i helgen som kommer.

No comments:

Punka

45 Kr kostade att laga. Ny slang och 3 killar vad det som krävdes... Man känner sig helt hjälplös i början men bara man hittar rätt ställe s...