Wednesday 11 March 2009

Tidningsrubriken i Banglaore idag

Family beaten up, police just look on
Otäck rubrik i dagens utgåva av "The Times of India" speciellt med tanke på vad som hände oss i måndags. Här blev en familjs bil rammad av en annan bil. När pappan i familjen kliver ur blir både han och hela hans familj attackerade (notera att det var de som blev påkörda) Föraren i den andra bilen och hans "kumpaner" var gravt alkoholpåverkade. Fem- sex stycken trafikpoliser stod i närheten och bara tittade på när familjen blev misshandlad. Vid en fråga om varför de inte ingrep blev svaret "That was non of our business". Över 100 andra personer blev vittne till händelsen men INGEN ingrep.

Poisonous crops did it
Dödsorsaken för 4 elefanter som hittades döda i skogen i november är nu fastställd. De var en olyckshändelse. De hade råkat äta grödor som besprutats med cyanid. Ja men va bra det var ju bara cyanid!!? Det var ingen som mördat elefanterna, å så sugen jag blir på lite färska grönsaker.

Stone-throwing chimp proves animals make plans too
En artikel om chimpansen Santino i Furuviksparken. Roligt att kunna läsa lite nyheter från Sverige också. Det är inte första gången. Framförallt forskningsrön från Karolinska institutet presenteras ibland.

No comments:

Punka

45 Kr kostade att laga. Ny slang och 3 killar vad det som krävdes... Man känner sig helt hjälplös i början men bara man hittar rätt ställe s...